New
product image

Extra Vierge Olijfolie, Pago Baldios San Carlos, 100% Arbequina, 5 l

Artikelnummer: 34354
Inhoud: 5 l

€ 157,29*

(€ 147,00 excl. BTW)


prijs/Liter: € 31,46 (€ 29,40 excl. BTW)

Korte beschrijving

Voor de Pago Baldios de San Carlos-olijfolie, gemaakt van 100% Arbequina-olijven, worden de olievruchten half oktober geoogst. Dan bieden de olijven die groene, frisse en aromatische aroma's die belangrijk zijn voor de intense fruitigheid van de olijfolie. Met een maximale zuurgraad van 0,1% biedt hij tonen van groene appels, vers gras en heldere tonen van banaan. Het is aangenaam zoet in de mond, helemaal niet bitter, een beetje pittig en met een aanhoudende amandelsmaak. Pago Baldio's San Carlos-olijfolie heeft meerdere onderscheidingen ontvangen en wordt gebruikt door talloze driesterrenchefs over de hele wereld.

Producent / Importeur: PAGO DE LOS BALDIOS SAN CARLOS, S.L, Finca Arroyo del Cano, Majadas de Tietar, (Caceres), Spanien.
Inhoud: 5 l
Extra vergine olijfolie. Extra vergine olijfolie - eerste kwaliteit - rechtstreeks verkregen uit olijven uitsluitend met mechanische processen. Koud geperst, niet gefilterd. Gemaakt van Arbequina en Cornicabra olijven. Uit de buurt van licht en warmte bewaren. Geproduceerd en gebotteld in Spanje.
*
Voedingswaarde Per 100 gram
Energiewaarde 3707 kJ/886 kcal
Vetten 98.5 g
   waarvan verzadigd 13.6 g
Koolhydraten 0 g
   waarvan suiker 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g